menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy menu copy

lørdag den 28. juli 2012

Opskrift på Pavlova med sommerbær


Her får du opskriften på allermest lækre sommerkage!!!
Den er virkelig nem at lave og så kan bunden sagtens laves dagen i forvejen :)


(Opskriften er fra Odense Marcipan)

Du skal bruge:

1 dl æggehvide
1/2 tsk. eddike
150 g flormelis
125 g ODENSE Ren Rå Marcipan
¼ ltr. piskefløde
1/2 kg sommerbær

Sådan gør du:

- Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af flormelis til stift skum. 
- Vend resten af flormelis i, og pisk videre, til det hele er stift igen.
- Riv marcipanen i marengsmassen, og vend det forsigtigt men hurtigt sammen.
- Læg marengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir - diameter på 20-25 cm. 
- Bag i 30-40 min. ved 150 grader, så den er sej og karamelagtig i midten. 
- Sæt den til køling på en rist.
- Umiddelbart inden servering pyntes med flødeskum og masser af bær. 
- Slut evt af med at sigte et drys flormelis hen over bærene.
Velbekomme :)

underskrift copy

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...